Terms & Conditions

Prin utilizarea magazinului gifts-fans-galaxy.com, sunteti de acord cu Termenii si conditiile urmatoare. Va rugam sa ii cititi cu atentie!

1. Informatii despre magazinul online

Magazinul online gifts-fans-galaxy.com este administrat de Gifts Fans Galaxy SRL

2. Acceptarea termenilor si conditiilor

Utilizarea magazinului online, reprezintă  acceptarea din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos.In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va rugam sa nu utilizaţi magazinul nostru online. Gifts Fans Galaxy SRL isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi periodic eventualele modificări.

3. Livrare

Livrarea produselor se face contrac cost (in functie de cantitatea comandata) cu ajutorul serviciululi de curierat rapid. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

4. Retur

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la adresa mentionata de administratorul  gifts-fans-galaxy.com. SC Gifts Fans Galaxy SRL va inapoia contravaloarea comenzii  pentru produsele achitate prin transfer bancar/plata online, suma fiind returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. (dupa ce bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii si integralitatii bunului.

5. Confidentialitate

SC Gifts Fans Galaxy SRL respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora sau ale utilizatorilor site-ului catre terti (persoane fizice sau juridice), sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit, sa nu se angajeze in schimburi de date cu terti sau alti utilizatori ai site-ului gifts-fans-galaxy.com, decat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare. Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse.

6. Informare privind protectia datelor personale:

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Gifts Fans Galaxy SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate. SC Gifts Fans Galaxy SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. .........

7. Alte detalii - COMANDA ONLINE:

 • Selectati produsul dorit prin click.
 • Pentru a personaliza produsele, selectati meniul ''Personalizare Produs'', incarcati imaginea/imaginile, adaugati mesajul dorit daca este cazul si apasati ''Salveaza'', dupa care ''Adauga in cos'';
 • In partea dreapta sus a paginii aveti cosul cu toate produsele selectate, actualizati cantitatea daca este necesar, apoi apasati "Inapoi la magazin" - daca doriti sa comandati si alte produse, daca nu apasati butonul "Inainte";
 • NU ESTE NECESAR CREAREA UNUI CONT - puteti comanda instant introducand datele dvs de contact si de livrare.
 • Pe urmatoarea pagina sunt afisate adresele de facturare si de livrare. Aici puteti adauga o noua adresa si sa adaugati comentarii, sau alte informatii referitoare la comanda.
 •  Dupa introducerea datelor de livrare OBLIGATORIU se apasat SALVEAZA;
 • Se va deschide o noua pagina unde trebuie apasat ''CONFIRM COMANDA'';

Dupa finalizarea comenzii in cel mult 24 de ore primiti mail pentru confirmarea comenzii.

 • NU SE POT RETURNA PRODUSELE PERSONALIZATE
 • Posibilitate de RETURNARE produse in 14 zile, transportul va fi suportat in totalitate de client
 • Prin confirmarea comenzii nu puteti refuza, sau nu ridica coletul de la firma de Curierat.
 • Pentru o buna calitate a produselor personalizate, va recomandam sa incarcati fotografii cu rezolutie de minim 800x600px;